dimarts, 17 de maig del 2011

Caos a FGC aquest matí de dimarts


Una avaria en un canvi d’agulla de l’estació de Sarrià pels volts de les set del matí ha provocat que la línia Barcelona-Vallès circulés amb un servei excepcionalment reduït. El motiu? Que el canvi d’agulla espatllat ha obligat a circular en ambdós sentits (Barcelona i Sabadell/Terrassa) per una única via. Des de dos quarts de vuit del matí el nombre de serveis del conegut com Metro del Vallès han sigut reduïts a la  meitat. Concretament, des de FGC s’ha apostat per suspendre els serveis de les línies S5-Rubí i S55-Universitat Autònoma i reduint el servei de la línia L6-Reina Elisenda a trens llançadora entre Sarrià i Reina Elisenda. D’aquesta manera, només s’han mantingut els trens de les línies S1-Terrassa i S2-Sabadell.

Tot i això, a partir de les vuit del matí només sortien de Plaça de Catalunya els trens de la línia L7-Avinguda Tibidabo, que en circular per un traçat diferent podien seguir operant.amb normalitat. Entre les vuit i dos quarts de nou del matí només han sortit de Plaça de Catalunya cap al Vallès dos trens, un en sentit Sabadell i l’altre en sentit Terrassa.  Això ha sigut degut al fet que en haver-se espatllat l’agulla de l’estació de Sarrià els serveis que provenien del Vallès i un cop arribats a Barcelona havien de tornar a sortir cap a Sabadell o Terrassa no arribaven a Plaça de Catalunya. Això ha provocat que en escassos minuts l’estació terme dels Ferrocarrils de la Generalitat al centre de la capital catalana quedés plena de gom a gom, amb centenars de persones que s’anaven amuntegant en les andanes i passadissos de l’estació.

A les nou del matí s’ha aconseguit arreglar l’agulla de l’estació de Sarrià però hores d’ara (09:30 hores) el servei encara no s’ha pogut normalitzar.

Com a darrer apunt també comentar que el tren que ha sortit en sentit Sabadell ho ha fet a les 08:15 hores i no ha arribat fins a la cocapital del Vallès Occidental fins a les 09:20 hores. En total, 1 hora i 5 minuts per un trajecte que normalment es cobreix amb prop de 40 minuts.

Properament més informació a: http://t.co/k7pT5KE
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada